OO NDP PRNJAVOR: Miro Šikarac izabran za predsjednika očekuju se još bolji rezultati

0
1159

Članovi Skupštine Opšstine organizacije Narodnog demokratskog pokreta Prnjavor, minulog vikenda na izbornoj Skupštini Stranke, izabrali su novo rukovodstvo.

Članovi Skupštine OO NDP Prnjavor izabrali su novi saziv Opštinskog odbora, Aktiva žena i Aktiva omladine, dok je za čelnu poziciju lokalnog NDP-a povjerenje člansva dobio dosadašnji predsjednik Miro Šikarac.

„Zadovoljni smo odzivom naših članova i uopšte njihovim učešćem u radu stranke, jer izuzetno veliko prisustvo na Skupštini potvrđuje odgovornost koji članovi imaju prema svom angažovanju u NDP-u“, rekao je Šikarac. On kaže da su u novi saziv rukovodstva NDP-a u Prnjavoru birani zaista ozbiljni ljudi, čime je u značajnoj mjeri popravljeno stanje u stranačkoj infrastrukturi.

„To nam daje za pravo da očekujemo na predsstojećim izborima još bolji rezultat, odnosno da će NDP u oktobru dobiti još više povjerenja građana, od rekordnog koje je ostvareno za zadnjim izborima“, rekao nam je Šikaraca.

Izbornoj Skupštini NDP-a obratio se i lider te partije Dragan Čavić, koji je novom rukovodstvu čestitao na izboru. „Izražavam očekivanje da će NDP u Prnjavoru raditi još bolje i da će na narednim izborima naša partija biti u prilici da učestvuje u vlasti i tako utiče na tokove realizujući svoje programske ciljeve“, istakao je Čavić.

Novi Opštinski odbor NDP-a ima 41 člana, a Aktivi omladine i žena po 15.

prnjavorlive.info

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here