OO SDS Prnjavor obilježio krsnu Slavu Sv. apostoli Petar i Pavle

0
336

Osvećenjem slavskog žita i lomljenjem slavskog kolača u Kremni kod Prnjavora obilježena je krsna slava Srpske demokratske stranke Sv. apostoli Petar i Pavle, kao i 32. godine postojanja ove stranke.

Iz Kremne je poručeno da je SDS državotvorna stranka i da na predstojećim opštim izborima očekuju veliku potvrdu.

Novoizabrani predsjednik OO SDS-a Milan Petrović čestitao je krsnu slavu svim pravoslavnim vjernicima koji proslavljaju ove svetitelje, ali i članovima i simpatizerima SDS-a.

Nije politika u pitanju, ja ću svim građanima Republike Srpske poželjeti svako lično i porodično dobro, da vjeruju u Republiku Srpsku, da vjeruju u Boga i da budu na ovom putu promjena koji je krenuo i koji će sigurnopoentirati u oktobru pobjedom gospođe Jelene Trivić za predsjednika Republike Srpske i gospodina Mirka Šarovića za srpskog člana Predsjedništva BiH”, rekao je Petrović.

Slavi SDS-a prisustvovali su i brojni funkcioneri ove stranke, među kojima i predsjednik Glavnog odbora SDS-a Milan Miličević, ali i predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

SDS je nastao kao pokret naroda, odnosno narodna stranka i ovo je ne samo naša krsna slava već je to i dan osnivanja Srpske demokratske stranke što nam posebno uvijek čini veliko zadovoljstvo. SDS je jedinstvena stranka u Republici Srpskoj po tome što ima nešto što nema niko drugi, a to je da već tri ili četiri generacije jedne porodice ili više porodica ustvari ima tu tradiciju Srpske demokratske stranke. Zahvaljujući toj porodičnoj tradiciji da ste SDS zato je SDS ustvari i opstao pored svih nevolja, istorijskih nepravdi i svega onoga što je bilo pred njim”, istakao je predsjednik Glavnog odbora SDS-a Milan Miličević.

Poziv koji se ne odbija, moj veliki prijatelj, opozicionar i veliki čovjek, iskreni patriota koji želi dobro Republici Srpskoj zajedno sa svojim prijateljima iz Prnjavora Miladin Stanić me pozvao na slavu velike Srpske demokratske stranke, 32. rođendan i 32. krsna slava što pokazuje da je to naše političko partnerstvo ustvari veliko i iskreno prijateljstvo na putu da Republika Srpska bude dobro, pravo mjesto za život u kojem će ljudi ostajati, raditi od svog posla i gdje će imati jednu dobru perspektivu i s te strane sam i došao da se zajednički družimo, da popričamo i da na toj sabornosti gradimo put kako treba da izgleda Republika Srpska”, rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović i dodao da je ubijeđen u pobjedu Jelene Trivić i Mirka Šarovića na predstojećim oktobarskim izborima.

Na obilježavanju krsne slave u Kremni su prisustvovali i ostali zvaničnici Srpske demokratske stranke, između ostalih zamjenik predsjednika SDS-a Milan Radović, narodni poslanik Miladin Stanić, kao i Vukota Govedarica, Perica Stanić, Nemanja Vasić.

TV K3

PODIJELI