OO SDS Prnjavor – saopštenje: Prijedlog mjera za pomoć privrednicima

0
358

S obzirom da su prnjavorski privrednici teško pogođeni trenutnim stanjem u kojem obavljaju djelatnost ili je uopšte ne obavljaju, Opštinski odbor SDS Prnjavor poslao je dopis Načelniku opštine i Predsjedniku SO, sa molbom da razmotre prijedlog mjera sa ciljem pomoći i olakšavanja trenutnog stanja, naveli su u saopštenju iz OO SDS-a Prnjavor.

Zdravlje stanovnika naše opštine je najvažnije, ali jednako je važno i da se što prije vratimo u normalne radne i životne tokove nakon što epidemija prođe.

Od nosilaca najvažnijih funkcija, koji su najodgovorniji za organizovanje života i rada u našoj lokalnoj zajednici i imaju nadležnosti za provođenje odgovarajućih mjera, očekujemo da razmotre ove i druge ideje i prijedloge, te da analiziraju sve mjere koje su već preduzele opštine u okruženju.

U ovim teškim trenucima za naše stanovništvo i privredu OO SDS Prnjavor stoji na raspolaganju opštinskim institucijama za pomoć u provođenju svih aktivnosti od opšteg značaja, saopšteno je iz prnjavorskog SDS-a.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here