OO SDS Prnjavor: Tomaš za svoju nesposobnost, kao što to stalno čini, pokušava da okrivi nekoga drugog

0
453

Danas smo imali priliku da slušamo, naravno ko je uopšte mogao da sluša, 15 minuta laži od strane Darka Tomaša na nacionalnoj televiziji.

Tomaš za svoju nesposobnost, kao što to stalno čini, pokušava da okrivi nekoga drugog. Sada krivicu pokušava da prebaci na staru skupštinsku većinu predvođenu SDS-om.

Da je stvarno imao želju da izađe u susret socijalno ugroženim sugrađanima, rebalans budžeta bi predložio puno ranije, kada je bilo evidentno da su povećane potrebe za isplatama socijalno ugroženim kategorijama.

Prijedlog nacrta rebalansa budžeta i nacrta budžeta za narednu godinu samo par dana prije kraja godine je pokazatelj neodgovornosti i nesposobnosti opštinske vlasti na čelu sa Tomašem.

Nažalost svih nas, politika SNSDa je ta koja nas posljednjih 20 godina gura na rub egzistencije i iz dana u dan proizvodi sve više socijalno ugroženih porodica.

Pozivam Tomaša da iskoristi onu svoju izlizanu frazu i neka javno kaze “trebalo mi za lijeka ako me nije Petrović prvi zvao”, a Petrović smije i na poligraf.

U moru laži spomenu Tomaš i lični interes, pa evo pozivam ga da kaže koji je to bio lični interes odbornika SDS-a.

Mi imamo samo jedan interes i odgovornost prema našim građanima. To je da ne dozvolimo i da ukažemo na neopravdano i nenamjensko trošenje budžetskih sredstava, bez odgovarajućih skupštinskih odluka.
To nam se, nažalost, dešava. Budžetom raspolaže pojedinac, a zbog gubitka većine i očajničkog traženja načina da se pokriju sve nepravilnosti, svjesno smo svi dovedeni u problem.

U prvi plan se stavljaju razne druge stvari, a suština je bila da se nađe način da se pokriju i prikriju nezakonito utrošena milionska sredstva.

U posljednjem trenutku uspjeli ste da nađete odbornike kojima je lični interes iznad svega, ali stiže vrijeme kada će se polagati računi. Pa će i Petrović i Tomaš i svi drugi petrovići i tomaši morati da pokažu šta su, kako i zašto radili, navodi se u saopštenju prnjavorskog SDS-a.

PODIJELI