Opština Prnjavor prva na listi dobrih dijela

0
720

Opština Prnjavor vodi u velikoj društvenoj akciji kompanije M:TEL „Dobro djelo“ sa prijavljenih 115 dobrih djela, a prate je Grad Banja Luka sa 98 i opština Petrovo sa 81 dobrim djelom.

mtel

Akcija „Dobro djelo“ je pokrenuta u decembru prošle godine i traje godinu dana, a opštini koja bude imala najveći broj dobrih djela, kompanija M:TEL će pokloniti dječije igralište.
Ova akcija omogućava svakom pojedincu ili organizaciji u opštini Prnjavor da prijavi svoje dobro djelo i na taj način doprinese da naša opština pobjedi i zajedno obradujemo najmlađe stanovnike dječijim igralištem. Interaktivna mapa sa listom dobrih djela nalazi se na sajtu www.dobrodjelo.com. Na navedenom sajtu mogu se prijaviti dobra djela, zatim izabrati mjesto gdje su ona učinjena, a po želji se mogu postaviti link, video ili fotografija, koji opisuju to dobro djelo. Ne postoje velika i mala dobra djela, jer je svako podjednako važno, pa prijava može izgledati ovako: moj prijatelj je dobrovoljni davalac krvi ili očistio sam dvorište jednoj baki. Učesnici ove akcije mogu putem društvenih mreža podjeliti svoju prijavu pod kategorijom „#dobrodjelo , kao i motivisati svoje najbliže da učine isto, kako bi svi zajedno bili korak bliže dječijem igralištu.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here