OTVOREN KONKURS ZA IZBOR NAJUREĐENIJEG DVORIŠTA

0
330

Opština Prnjavor i ove godine organizuje izbor najuređenijeg dvorišta na području opštine, a pravo učešća imaju sva pravna i fizička lica sa područja opštine.

Zbog aktuelne pandemije, pravila izbora su izmijenjena i kandidati svoja dvorišta mogu prijaviti isključivo putem elektronske pošte biramonajuredjenije@prnjavor.ba , na način, da pošalju prijavu koja sadrži ime i prezime fizičkog lica/naziv organizacije koje se prijavljuje, adresu i kontakt telefon, kao i deset odabranih fotografija dvorišta/kruga/balkona/domaćinstva.

Takmičenje je organizovano u pet kategorija i to: najuređenije privatno dvorište, najuređenije dvorište zajednice etažnih vlasnika, najuređenije dvorište poslovnih subjekata, organizacija i javnih ustanova i najuređeniji balkon.

Posebna kategorija će biti izbor najuređenijeg domaćinstva na selu, u cilju promocije poljoprivredne proizvodnje i života na selu.

Po zaključenju prijava, odnosno 20. juna ove godine, najuređenija dvorišta biraće građani – glasanjem putem zvanične fejsbuk stranice načelnika opštine, Darka Tomaša.

Za najbolje uređena dvorišta predviđene su i novčane nagrade.

/Opština Prnjavor/

PODIJELI