Naslovna Magazin Otvorena sezona kukanja na vrućinu

Otvorena sezona kukanja na vrućinu

0
674

Prije nekoliko dana i zvanično je otvorena sezona kukanja zbog vrućine, koja će, kako kažu stručnjaci biti otvorena sve do 1. septembra ove godine, a ukoliko se ukaže potreba mogla bi biti i produžena do početka oktobra.

Sociolog Nenad Analizović je ponosno izjavio kako je sezona “kiselih krastavaca” kad je u pitanju vrijeme i kukanje po društvenim mrežam i zvanično zatvorena te možemo otvoreno i poželjno je što više kukati na vrućine, sparinu, otežano disanje vlažnost u vazduhu i na prvom mjestu smrad u gradskom prevozu.

Analizović je reako kako je proljeće uvijek strašno dosadno godišnje doba i kako ima par onih koji su alergični i kukaju na polen, ali ih je brojčano još uvijek malo da bi napravili neku primjetnu kritičnu masu.

– Ja sam jako srećan što je sezona kukanja konačno otvorena i što ljudi napokon otvoreno mogu da “hejtaju” vrućine nakon nekoliko mjeseci apstinencije. Vjerujem da je dežurnim komentatorima taj period jako teško pao i da su jedva dočekali. Prema našim procjenama i ove godine ne bi rebalo da manjka komentara na temu smrada u gradskom prevozu i po čekaonicama i vjerujemo da će isto tako biti mnoštvo apela na ljude da kupuju sapun, rekao je Analizović.

Za kraj je zaključio kako vjeruje u kreativnost našeg naroda te da će i ovoga puta dati sve od sebe da pronađu nove načine za kuknjavu.

Tekst je satiričnog karaktera, preuzet sa 50nijansipive.com

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Free WordPress Themes, Free Android Games