PALAČKOVCI DOBILI DRUŠTVENI DOM

0
972

Nekoliko stotina stanovnika Mjesne zajednice Palačkovci i susjednih sela prisustvovalo je u srijedu uveče Svetosavskoj zabavi,čime je praktično otvoren adaptirani Društveni dom.

pala 27 01

-Ovaj objekat izgrađen je prije četrdesetak godina,ali su okolnosti uzrokovale da prostorije nikada ne služe potrebama sela.Nekada sam bio aktivista u našem selu,a sada me raduje da su mlađe generacije zainteresovane da  se ovdje okupljaju,rekao je nekadašnji  ugledni aktivista ,a danas penzioner Vojin Ružičić.

Predsjednik Savjeta Mjesne zajednice Dragan Milanković istakao je na ovaranju doma zadovoljstvo,jer su višednevne akcije mještana urodile plodom.

-Ovdje će časove fizičkog vaspitanja moći da organizuju polaznici naše područne pškole,a i mi stariji,imaćemo prostor za sportske i druge aktivnosti.Zahvalni smo svima koji su nam pomogli i realizacijiovog posla,naglasio je Milanković.

Izveden je i bogat zabavni program,a u pravom svjetlu predstavili su se članovi folklornog podmlatka Društva „Prosvjeta“,pod vođstvom koreografa Dragane Ignjatić (prnjavorlive.info)

PODIJELI