Partnerove mane po horoskopu: Vodolija bježi, Lav se duri, Rak vrijeđa

0
1115

Vodolija će se namjerno inatiti kako bi dobila šta želi, Djevica će vas provjeravati, Lav se duriti ako ne dobija dovoljno pažnje, a Vaga želi da sve bude po njezinom.

Ovna ljubomora čini ludima
S pripadnicima ovog znaka u ljubavi vas očekuje podosta problema. Oni ih vole stvarati i tamo gdje ih nema, najčešće svojom ljubomorom, posesivnošću i impulsivnim scenama pred drugima. Vješti su u pasivnoj agresiji, pa ako im nešto nije po volji očekujte da će vam bezbroj puta i na najgori mogući način natrljati to na nos.

Bik kažnjava ignorisanjem
Kao i kod Ovna, pripadnike ovog znaka u ljubavi najčešće ometa osjećaj da im je neko drugi ili nešto drugo prioritet. Mučiti partnera mogu ignorisanjem, glumom i prikazivanjem kako je sve u redu. Na kraju svake rasprave, svađa će završiti ako priznate Biku da je u pravu, jer je on uvijek najpametniji.

Blizancima nikad nije dosta
Prevrtljivi pripadnici ovog znaka u odnosu su više usmjereni na sebe nego na partnera, a očekuju da se on uvijek trudi oko njih. Čini se da nikad nisu zadovoljni, a namjerno će provocirati ljubomoru. Otrovne riječi i uvrede nisu im nepoznanica.

Rakovi su strašno uvredljivi
Najgora stvar kod pripadnika ovog znaka je što se mogu uvrijediti na gotovo sve što im kažete. Opsjednuti su mišljenjem okoline, a u ljutnji postaju posve bezosjećajni i osvetnički nastrojeni i spremni su zauvijek mrziti onog tko ih jako povrijedi. Za oprost ih treba dugo umoljavati.

Lav uvijek ima opravdanje za sebe
Pripadnici ovog znaka nanjušiće slabosti svog partnera i svaki put kad se osjete ugroženo, prebacivati krivnju kako bi sami ispali bolji. Postaju užasno naporni ako im se ne poklanja onoliko pažnje koliko smatraju da zaslužuju te dramatizuju do besvijesti.

Očekivanja Djevice nemaju kraja
Uvijek spremni na kritiku, pripadnici ovog znaka prema nikome nisu tako grozni kao što su prema ljubavnim partnerima. Kako su i u ljubavi perfekcionisti, sve mora biti onako kako su oni zamislili, a ako nije dure se danima. Skloni su provjeravanju partnera te su često posesivni.

Vaga uvijek pametuje
S njima partner teško može znati na čemu je, jer na najmanju sitnicu mogu promijeniti stav i raspoloženje. Imaju cijeli set pravila kako se njihov odabranik treba ponašati, pa čak i odijevati. Smatraju da ih partner treba slušati u svemu te se postavljaju kao pametnjakovići i savjetnici.

Škorpion je sklon flertu
Pripadnici ovog znaka skloni su flertu, ali i aferama. Sposobni su manipulisati i lagati kako bi došli do svog cilja, a stanete li im na žulj, napadaju na vaše samopouzdanje. Iako neće raditi scene u javnosti, ako ih osramotite pred društvom to će vrlo teško oprostiti.

Strijelac ima izražen egoizam
Iako će se zaklinjati na vječnu ljubav i predanost, pripadnici ovog znaka uvijek će gledati šta njima odgovara i kako okrenuti situaciju u vlastitu korist. Ako pogriješite, očekujte da će vam soliti pamet, ali ni slučajno ne pokušavajte isto u obrnutoj situaciji jer će to doživjeti kao najdublju emocionalnu uvredu.

Jarac je kritičar bez premca
Poput Djevica, Jarčevi imaju gomilu očekivanja od partnera, a to će mu u svakom trenutku davati do znanja. Mogu misliti jedno, govoriti nešto sasvim drugo, a ponašati se tako da vam ništa nije jasno. U stanju su jako dobro sakriti vlastite osjećaje i inzistirati na tome da problem nikad nije u njima.

Vodenjak se povlači kad želi
Pripadnici ovog znaka toliko se ponose svojom individualnošću da se uz njih nitko ne osjeća potpuno voljen. Obožavaju se inatiti, ali i glumiti inat kako bi došli do svog cilja. Ako su povrijeđeni, to nikad ne priznaju, ali vraćaju trostruko.
Ribe su sklone optuživanju
Kako su svjesni da u ljubavi puno daju, još je veći njihov strah da im to neće biti uzvraćeno. Konstantno testiraju partnerovu ljubav, a ljubomorni su i bez pravog razloga, reda radi. Ipak, to će rijetko priznati, a vrlo uvjerljivo nameću partneru krivnju suzama u očima.

24sata

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here