Penis-torte hit među ženama FOTO

0
2018

Ove moje torte su hit na djevojačkim zabavama, a za svaku subotu napravimo ih po nekoliko. Žene obožavaju torte s penisima, pa ih znamo i po nekoliko staviti na jednu tortu, rekla je Alida Vadanjel (39), piše 24 sata.

 

Zajedno sa svojim timom žena pravi torte s penisima u Lindarskom Križu kraj Pazina.

– Nekad se žene srame kad naručuju takve torte, a onda im mi pomognemo i kažemo: ‘Želite li možda tortu s penisom’, pa se nasmiju i potvrde – dodaje Alida.

Iako u ponudi ima i klasičnih torti, najviše se iz njene slastičarnice Antica naručuju upravo ovakve, slobodnije torte, a njoj i njenom timu, priznaje, treba tek nekoliko minuta da ručno naprave muški polni organ.

penis torte 1

– Ima svakakvih zahtjeva, da budu crni, ružičasti, da se smješkaju, leže pod suncobranom, a najveći koji smo do sada napravile bio je oko 80 cm dužine, za jednu veću djevojačku zabavu. Svi penisi su obloženi tičino masom, ali unutra je biskvit s finom čokoladom, fererom ili drugim punjenjem – odaje Alida.

Ni sami ne znaju koliko su takvih torti napravile, a muškarci za momačku večer pak traže torte u obliku grudi, s i bez grudnjaka, ženska tijela, tortu-gaćice…

– Sve mi to možemo napraviti. Kod nas se sve radi ručno, a torta, ovisno o kilaži, stoji od 250 kuna pa naviše. Već smo postale prave umjetnice u tome. Da ne bude zabune, radimo i torte za vjenčanja, krštenja, krizme, rođendane…, ali ove su najtraženije – zaključila je Alida. /ATV/.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here