Pet tipova žena koje muškarci ne vole

0
319

Sve djevojke znaju tačno šta ih nervira kod momaka, i kakve nikada ne bi voljele da vide pored sebe, ali da li ste se zapitali kakve dejvojke momci ne vole.

Donosimo vam pet tipova žena sa kojima muškarci ne žele da se upuštaju u ljubavne odnose.

Djevojke koje stalno nekoga ogovaraju i zvocaju

Žene koje negativno govore o drugima i omalovažavaju sve oko sebe definitivno će odbiti svakog muškarca. Dobro, svi ponekad imamo žutu minutu i prigovaramo, ali jedna je stvar raditi to ponekad, a sasvim druga ako to radimo 24 sata dnevno! Muškarci ne shvataju zašto žene imaju potrebu stalno nešto da traže i prigovaraju jer se vode jednostavnom logikom – ako im nešto smeta, to će sami da promjene, a ako ne mogu, onda će da se sklone!

Opsjednute mršavljenjem i dijetom

Ako vam je svaka druga rečenica: “Uh, rado bih to pojela, ali ima previše kalorija”, to će vrlo brzo da ga otjera od vas. A ako mu još počnete da prigovarate u stilu: “Zašto piješ pivo, pa znaš da to deblja”, ekspresno će da pobjegne od vas! Momci vole kada su djevojke opuštene i prije svega kada znaju da uživaju u životu. To ne znači da treba da osam puta dnevno jedete ćevape između obroka, nego da jednostavno otpustite kočnice i prepustite se malim, umjerenim uživanjima.

Preokupirane poslom

Odlično je da volite svoj posao, ali nema nikakve potrebe da drugima, a naročito dečku, punite glavu o rokovima, kolegama, šefu ili poslovnim prezentacijama jer će biti jasno da nemate nijednu drugu temu o kojoj biste razgovarali. Muškarca možda zanima, na primjer, šta mislite o njemu, šta biste željeli da radite i kada ne radite, vaši hobiji, vaši stavovi. Ako želite da imate dečka, vrijeme je da ne razmišljate isključivo o poslu nego da počnete živjeti.

Nezadovoljne rodbinom

Ruku na srce, rijetki su oni koji imaju savršenu rodbinu i ni sa kim se nikad nisu posvađali i sa svima imaju genijalne odnose. Međutim, to nije razlog da konstantno pričate o tome i da ih pljujete. Ako nemate nešto dobro da kažete o rodbini, preskočite tu temu.

Druge mame

Neke žene smatraju da sve znaju, pa se tako i ponašaju – poput vrhunaravnog savjetodavca! Imaju osjećaj da moraju da čuju sve probleme ovog svijeta i naravno da ih riješe u trenu, jer ko bi to znao bolje od njih?! Toliko su opsednute time da dečka stalno gnjave bezbrojnim pitanjima i sve će napraviti da mu nametnu “mudar savjet”. Vratimo se u realan svijet: činjenica je da ni jedan dečko ne želi da izlazi sa svojom mamom!

(Glossy.rs)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here