Pjevačica Aleksandra Radović: Još pjevam o staroj ljubavi i treptaju srca

0
520

Pretposljednjeg dana prošle godine, Aleksandra Radović objavila je novu pjesmu, a za nekoliko dana biće objavljen i njen album. Na poslovnom planu u 2020. godinu pjevačica je ušla na najbolji mogući način.

U jednom razgovoru nedavno je objasnila kako joj nije značajno bilo kakvo priklanjanje trendovima.

– To sam ja. Seta koju ja definitivno imam u svom biću. Ne želim da se priklonim trendovima. Još pevam o onoj staroj ljubavi koju pamtimo, o trudu u ljubavi, o pogledu, treptaju srca – navela je Radovićeva.

Kako je naglasila, pjesma je najavila album koji će biti objavljen na Dan zaljubljenih, 14. februara.

– Bio je jedan singl u međuvremenu, ali prošlo je skoro tri godine od izlaska prethodnog albuma, što je za mene super. Ovo je u rekordnom roku novi album koji je napravljen i snimljen. Pesma je najavila album koji izlazi do Dana zaljubljenih – objasnila je Radovićeva.

Čitava ekipa koja je radila na albumu, ističe pjevačica, dala je mnogo od sebe u umjetničkom i muzičkom smislu.

– Radujem se novim pesmama. Kad se ljudima dopala “Gde ćeš ovu noć”, onda verujem da će im se ovaj album još više dopasti – navela je Radovićeva.

Komentarišući koliko je teško ostati dosljedan sebi, održati kvalitet, a biti drugačiji, ona je istakla da to pokušava da uradi u produkcijskom smislu.

– Ja sam to što jesam i ne želim da pobegnem od toga. Ne želim da se priklonim trendovima. Mislim da toga ima na pretek, svi su u nekom trendu, a meni je važno da moje pesme ostanu i, za nekih par decenija, kad mene ne bude bilo, da mladi ljudi neku od mojih pesama obrade i da kažu da je postojala neka žena koja je živela za muziku. Nije sve u trendingu – dodala je Radovićeva.

Ona je navela da prilikom nastanka albuma, pjesme biraju nju.

– Bilo je situacija kada nisam htela da uzmem pesme, pa su ipak završavale kao moje. Pesma “Beskrajno”, recimo, koja je divno prošla na prethodnom albumu. Nije mi bila interesantna. Na nagovor saradnika stavila sam je na album i eto prošla je – otkrila je pjevačica.

/Agencije/

PODIJELI