NIKOLA KALABIĆ VJERUJE U TITULU

0
1218

Član Košarkaškog kluba „Mladost Buldogsi iz Prnjavora, Nikola Kalabić , bio je sinoć (srijeda) na parketu dvorane u našem gradu,gdje su domaći savladali sastav ”Borac Mako Print” sa 65:56. Bio je to prvi susret na startu drugog dijela takmičenja u Drugoj ligi RS.

Praktično košarkaši su otvorili sportsku sezonu u našem gradu u novoj kalendarskoj godini.

-Protivnik iz Banjaluke nije bio za potcjenjivanje, jer su imali dodatni motiv da nam eventualno nanesu prvi poraz. Međutim, nismo dozvolili iznenađenje. Ostalo je da odigramo još devet utakmica za bodove , kroz koje se nadamo očuvanju vodeće pozicije i plasmanu u prvoligaško društvo, rekao je Kalabić poslije okončaja sinoćnjeg meča u dvorani
škole „Nikola Tesla“.

Ovaj 22.ogodišnji student Pravnog fakulteta u Beogradu, zna samo za visoke ocjene baš kao što bilježi zavidan učinak i u igri pod koševima. Kalabić je svojevremeno, kao osnovac, proglašen za vukovca, a stigao je i do zvanja Učenika generacije u Gimnaziji. Na fakultetu u Beogradu takođe nisu izostala priznanja namijenjena najuspješnijim studentima, među kojima redovno ima mjesta i za Nikolu Kalabića. O mladom talentu govorićemo i u našoj informativnoj emisiji Prnjavor danas od 17:30 časova. (prnjavorlive.info- br)

PODIJELI