Počinje sa radom restoran “Novak” na Banj Brdu

0
1316

Na banjalučkom izletištu Banj brdo od danas i zvanično počinje s radom restoran “Novak” po franšizi “Novak kafe&restoran”, u vlasništvu porodice srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović rekao je da je otvaranje ovog restorana veoma značajno za grad na Vrbasu i u privrednom i u turističkom smislu.

“Jedan takav objekat upotpuniće našu turističku ponudu, posebno onu koju imamo na Banj brdu”, rekao je juče Gavranović.

On je naglasio da će restoran sigurno biti mjesto okupljanja Banjalučana.

Kada je riječ o eventualnom otvaranju šetališta koje vodi do restorana i spomenika koji se nalazi na Banj brdu za saobraćaj, Gavranović je naveo da konačnu odluku o tome tek trebaju donijeti stručne službe koje se bave pitanjem bezbjednosti i regulacije saobraćaja na području grada Banjaluka.

“Siguran sam da možemo naći rješenje kojim će svi biti zadovoljni – i oni koji žele da šetaju i oni koji žele da automobilom posjete restoran i samo Banj brado”, rekao je Gavranović.

On je naglasio da u Banjaluci, osim ljudi koji žele da postojeći put na Banj brdu ostane samo šetalište, postoje i oni koji bi željeli da put bude otvoren za saobraćaj, te podsjetio na odluku Skupštine grada da se ukloni rampa sa puta, a koja je donesena prije dvije godine.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here