ŽIRI NAPUSTIO ZVEZDE GRANDA ZBOG KARLEUŠE

0
677

Marija Šerifović, poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, odlučila je da napusti studio u kojem su snimane “Zvezde Granda”, koje ćemo već ove subote pratiti na OBN TV, a sve nakon rasprave sa Sašom Popovićem.

Naime, dok su komentarisali jednu takmičarku, vodila se polemika o tome da li je ona u prošloj sezoni bila favorit Zorice Brunclik. Tada je mlada pjevačica rekla da joj je žao što ružičasta pjevačica nije tu i ove godine. Na to se nadovezala i Jelena Karleuša, koja je rekla da je sada ona na njenoj stolici i da smatra da doprinosi gledanosti koliko i Zorica.

“Ti najviše doprinosiš gledanosti ovog šoua. Pun pogodak“, rekao je Saša, na šta se Marija brecnula.

“E, ako je tako i ako je samo Jelena doprinijela šouu, onda ja nemam šta da tražim ovdje. Džabe ti ja sjedim ovdje, kad ne doprinosim. Odoh ja kući“, obratila se Šerifovićeva direktoru “Granda”, a zatim skinula bubicu, obukla jaknu i krenula ka vratima. Popović i ostali članovi žirija prvo su počeli da se smiju, a kada su nakon nekoliko minuta shvatili da se Šerifovićeva ne vraća, za njom su krenuli i Dragan Stojković Bosanac i Šaban Šaulić.

Saša je izašao iz studija da vidi šta se dešava i nakon 10 minuta se vratio na svoje mjesto i obavijestio publiku da se Marija vraća.

Tada su u studio uz veliki aplauz ušli Šaban, Bosanac i Marija. Vratila se na svoje mjesto, ali prije toga je prišla Popoviću, sa kojim se izljubila u znak pomirenja. Kako bi smirio situaciju, direktor “Granda” je rekao:

“Kakav šou, super ste ljudi“, uz osmijeh je rekao Saša.

cikportal.com

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here