Počinje tradicionalni Prnjavorski vašar

0
592

U organizaciji KP „Park“ sutra počinje prnjavorski vašar, 110. po redu, a manifestaciju će ove godine obogatiti i održavanje „Fijakerijade“ koja je planirana za subotu, 19. avgusta.

Vašarski prostor, i ove godine biće popunjen brojnim zabavnim sadržajima, a priliku da prvi posjete vašar imaće polaznici vrtića, za koje je organizator manifestacije, danas obezbjedio besplatne vožnje na dječijim zabavnim atrakcijama.

Direktor KP „Park“ Prnjavor ističe da je veliko interesovanje zakupaca za izlaganje proizvoda na vašarskoj manifestaciji, a da su organizovanjem „Fijakerijade“ željeli da obogate sadržaj manifestacije i povećaju posvjećenost.

„Cilj manifestacije je, da na savremeni način nastavimo tradiciju održavanje izložbe raznih grla stoke, ali i obogatimo sadržaj prnjavorskog vašara“, rekla je Nježićka.

Programom „Fijakerijade“ u subotu, 19. avgusta od 15.00 do 16.00 časova planirano je okupljanje učesnika na prostoru benzinske pumpe „Dušanić“ pored magistralnog puta, nakon čega će tročlana komisija ocjenjivati grla po ljepoti i opštem izgledu. Programom je planiran defile kroz grad, nakon čega će na početnoj lokaciji biti proglašeni pobjednici i uručene simbolične nagrade.

Tradicionalni prnjavorski vašar biće održan od 18. do 20. avgusta.

PODIJELI