Pogledajte šta vas očekuje: Zanimljivi sadržaji i koncerti na nekoliko lokacija u gradu

0
372

Banjalučka zima

Thumbnail
Bogat i atraktivan sadržaj očekuje sve sugrađane, ali i one koji posjete Banjaluku za predstojeće zimske praznike.

Ovogodišnja, nova manifestacija pod nazivom „Banjalučka zima 2018/2019“ donosi zanimljive sadržaje, čija će kruna biti trodnevni, veliki koncerti tokom novogodišnjih praznika, po uzoru na regionalne centre koji na ovakav način obilježavaju ulazak u novu godinu.

Tako će 30. decembra nastupiti Haris Džinović, a u novogodišnjoj noći Željko Samardžić i Nikola Rokvić. Prvog dana nove 2019. godine Banjalučane i tiriste iz cijelog regiona zabavljaće Željko Joksimović.

Pod sloganom „Banja Luka te zove“, namjera je da se Banja Luka pozicionira kao regionalni centar i da, između ostalog, i kroz novogodišnji program i koncerte poznatih muzičkih zvijezda privuče što veći broj turista.

U tom cilju, pokrenute su i brojne promotivne aktivnosti, a posebno za područje Srbije, Hrvatske i Slovenije, odakle tradicionalno najviše turista dolazi u naš grad.

Thumbnail

Bogata zimska turistička ponuda našeg grada, sutra i prekosutra, 13. i 14. decembra, biće promovisana u Ljubljani i u Beogradu, gdje će gradonačelnik Igor Radojičić predstaviti program koji je Banja Luka pripremila za novogodišnje praznike.

Uz koncerte poznatih muzičara, naši sugrađani i turisti, imaće priliku da posjete atraktivne turističke sadržaje u Parku „Mladen Stojanović“, na platou ispred Muzeja savremene umjetnosti RS i u parkiću kod Narodnog pozorišta RS, te prigodnu novogodišnju prodaju na Trgu Krajine.

„Banjalučka zima“ počinje već u petak, 14. decembra, kada će u 17 časova, u Parku „Mladen Stojanović“ biti otvoren „Zimzograd“.

Dan kasnije, 15. decembra, plato ispred Muzeja savremene umjetnosti postaće „Banjalučka bajka“, a parkić kod Narodnog pozorišta RS mjesto koje nudi 30 dana zabave.

U „Banjalučkoj bajci” biće organizovan i doček Dječije nove godine, i to 31. decembra, u 12 časova, uz nastup klovna, Djeda Mraza, balon šou i plesno-akrobatski performans na svili.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here