POLICIJA GA SPRIJEČILA DA UBIJE LJEKARE: Rekli mu da ima rak, a on imao alergiju!

0
1247

Austrijanac kom su ljekari dijagnostifikovali rak i predvideli još samo nekoliko mjeseci života sastavio je testament i odlučio da uživa u posljednjim mjesecima života


bolnica-pacijet

Muškarac iz Linca (53) planirao je da ubije ljekare koji su su mu greškom dijagnostifikovali rak, ali i njihove porodice! Međutim, u posljednjem momentu u tome ga je spriječila specijalna austrijska policijska jedinica COBRA!

On je juče prepodne u telefonskom razgovoru sestri povjerio pakleni plan, poslije čega je ona pozvala policiju.

U novembru 2013. godine ljekari su Austrijanca šokirali dijagnozom. Rekli su mu da ima rak gušterače i da mu je ostalo još nekoliko mjeseci života.

Teško je prihvatio dijagnozu. Ipak, sastavio je testament i odlučio da uživa u posljednjim mjesecima života. Nešto ga je, međutim, tjeralo da potraži mišljenje još nekog stručnjaka. Nakon nekoliko pregleda, drugi ljekar je ustanovio da uopšte nema rak, već alergiju, koja je izazivala dramatične simptome.

Policija još uvijek nije uspjela da ustanovi zašto je pacijent baš sada, skoro godinu dana kasnije, odlučio da reaguje i sestri najavi ubistvo, kako je rekao, “nekompetentnih prevaranata“.

Nakon telefonskog razgovora sestra je pozvala policiju koja je u stanu njenog brata pronašla pištolj i municiju, prenosi Kurir. Policija je saopštila da im je otvorio vrata i da se nije opirao hapšenju. /telegraf.rs/

PODIJELI