Pomjera granice: Samsung ima novi pametni sat

0
569

Pametni sat “samsung gear 3″ jedna je od prvih premijera na IFA u Berlinu i on je, bar na prvi pogled, pomjerio granice u ovoj oblasti.

“Samsung gear 3″, gledano izdaleka, izgleda kao klasičan sat, elegantan je i moderan, ali sa svim aplikacijama i senzorima bez kojih danas teško možemo da zamislimo život.

Kao na i prethodnom modelu, i na ovom je zadržan okrugli oblik, sa brojčanikom koji se okreće, ali ima mikrofon i zvučnik za pozive, možete da puštate muziku (ima mjesta za četiri giganajta podataka), ugrađen mu je GPS, barometar, omogućava čak i SOS pozive…

Ako volite upadljive satove, onda je ovo opcija za vas. Dimenzije su prilično upečatljive, širok je 46 milimetara, što je četiri milimetra više od “gear S2″, pa čak više i od klasičnih satova. Ali je zato lagan i veoma funkcionalan.

Dobra strana je što je vodootporan, ima novo “gorilla glass 3″ staklo koje se teško može izgrebati, a uz to ima više “lica”, odnosno pozadina koje se mogu mijenjati.

Novitet je, možda ne najvažniji, ali svakako zgodan, to što se narukvice mogu mijenjati, pri čemu ne nužno iz palete “Samsung” narukvica.

Iz “Samsunga” tvrde da se sat može koristiti i tri dana bez punjenja zahvaljujući većoj bateriji od 380 megaampera.

blic

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here