Popović: Severini će se laži obiti od glavu

0
259
Milan Popović iskreno je progovorio o “borbi” koju vodi sa bivšom suprugom Severinom Kojić za starateljstvo nad maloljetnim Aleksandrom Popovićem koja traje punih pet godina.

Milan je odlučio da govori u trenutku kada se vodi i sudska borba zbog šokantnog mejla koji mu je Severina poslala, a u kojem mu je uputila jezive riječi i uvrede.

U intervjuu govori o očinstvu, Igoru Kojiću, Severini kao majci, a dotakao se i braka sa njom, te prvi put istakao detalje koji se odnose na nekoliko mjeseci njihove zajednice pred razvod.

“Kakav odnos? Pa, mi nemamo nikakav odnos. Iskreno, najgore je bilo dok smo još bili zajedno, tih posljednjih mjeseci pred razlaz upoznao sam ko je zapravo Severina. Nisam vjerovao da neko toliko dugo može da glumi i prikazuje se u potpuno drugom profilu ličnosti. U prvim momentima, to mi je izgledalo kao prolazna faza kod žena, ali kako to njeno stanje nije prolazilo mjesecima, shvatio sam da je od Severine koju sam upoznao ostalo samo ime, a sve ostalo se promijenilo”, otkrio je Milan Popović, a na pitanje novinara da li osjeća da je na bilo koji način u preimućstvu kada je riječ o borbi za sina jer, kako se navodi u pitanju, Severina smatra da je u ovoj borbi ona žrtva jer Milanov novac i moć smatra kao prednost, razjasnio je:

“Prvo, dajte da ne pretjerujemo, moć nikada nisam imao, niti mi treba. Sa sam je imao i da sam mogao da je upotrebim, pa zar ne mislite da bi do sada već odavno Aleksandar živio kod mene, umjesto što ga viđam 10 dana u mjesecu, a do sasvim nedavno tek šest dana u mjesecu? Kakva je to prednost? Severina manipuliše javnim mišljenjem, daje lažne informacije o tome da su institucije protiv nje, da je žrtva nasilja i zlostavljanja, traži podršku javnosti i nevladnijih organizacija koje pomažu pravim žrtvama nasilja, možda zbog toga što joj se može i što se tako bolje osjeća. To su sve laži koje će joj se uskoro obiti o glavu”.

(Story.rs)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here