POSAO IZ SNOVA: Traže se spavači!

0
853

Među brojnim oglasima za posao na hrvatskom portalu MojPosao ovih se dana nalazi i jedan sasvim neobični oglas kojim se nudi ni manje ni više posao – spavača.

Poslodavac koji je objavio oglas, zagrebačka kompanija K&K promocija, traži dva spavača do 10. oktobra, i to za Perfecta Dreams, maloprodajni lanac specijalizovanih salona koji se bave prodajom dušeka, kreveta i prateće opreme.

U opisu posla u oglasu se navodi da se traže dva kandidata (muška i ženska osoba) koji će obavljati promocijski posao spavača, ‘testera’ kreveta tog maloprodajnog lanca.

„Ukoliko voliš spavati i smatraš kako je posao spavanja tvoje idealno zanimanje, prijavi se na konkurs!“, navodi se u oglasu.

Među uslovima koje treba da ispune potencijalni „spavači“, osim da vole da spavaju, su još i da imaju Facebook profil, komunikacijske i promotivne vještine, da vole izazove i smatraju se dovoljno hrabrim da se suprotstave konvencionalnom.

Od kandidata se traži i otvoreni um, da promjene vide kao nešto pozitivno, da vole neformalno radno okruženje, zabavljaju se ili da se odmaraju na radnom mjestu, da su lako prilagodljivi i da imaju iskustva u – spavanju.

Prednost prilikom odabira imaće kandidati koji pošalju najzanimljivije motivaciono pismo, čemu treba priložiti i biografiju, a da nije samo bitno spavanje navodi se i da je potrebno napredno znanje engleskog jezika.

Posao se nudi, kako kažu, na određeno vrijeme. /ATV/

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here