Poslanici o izmjenama Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju

0
220
Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske biće nastavljena danas razmatranjem Prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju.

Na dnevnom redu su i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o uređenju prostora i građenju, Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o razvoju malih i srednjih preduzeća i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zanatsko-preduzetničkoj djelatnosti.

Poslanici će u drugom dijelu šeste redovne sjednice razmatrati i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o registraciji poslovnih subjekata u Republici Srpskoj, Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnim putevima i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o naučnoistraživačkoj djelatnosti i tehnološkom razvoju.

Sjednica će početi u 10.00 časova, a narodni poslanici bi o apsolviranim tačkama dnevnog reda trebalo da se izjasne u “Danu za glasanje”, u petak, 27. septembra, najavljeno je iz Narodne skupštine.

U prvom dijelu šeste redovne sjednice Narodna skupština je usvojila više zakona, među kojima je i Zakon o dopuni Zakona o policiji i unutrašnjim poslovima, prema kojem će se policijskom službeniku lični koeficijent za ostvarivanje prava na penziju utvrđivati na osnovu pet godišnjih plata koje su za njega najpovoljnije.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here