Potočani: Nastavnici se nisu pojavili u školi zbog snijega (Foto)

0
962

Danas u Osnovnoj školi „Miloš Crnjanski“ u Potočanima nastava nije održana. Učenici ove škole su došli na nastavu, ali kako tvrde oni i njihovi roditelji, na poslu se nisu pojavili nastavnici. Problem je nastao jer put nije očišćen od snijega sve do 13 časova, kada je za nastavu bilo kasno.

Danas u Osnovnoj školi „Miloš Crnjanski“ u Potočanima nastava nije održana. Učenici ove škole su došli na nastavu, ali kako tvrde oni i njihovi roditelji, na poslu se nisu pojavili nastavnici.

Problem je nastao jer put nije očišćen od snijega sve do 13 časova, kada je za nastavu bilo kasno.

Predsjednika MZ Kokori, kojoj pripada škola, Radovana Subića o ovome je obavijestio portal banjaluka.com, i do tada kako kaže, nije to ni znao.

“Ovih nekoliko centimetara snijega za mene lično ne predstavlja problem i smatram da bi sutra nastava trebala održati normalno”, rekao je  Subić.

Subić kaže i da nije obavješten da li će se časovi nadoknaditi, kao ni zašto učenici nisu ranije informisani da se nastavnici neće pojaviti.

Draško Aulić, odbornik opštine Prnjavor ističe da se ovakve stvari ne smiju dešavati.

“Opština uredno plaća izvođaču, da očiste sve putne pravce, tako da mora se utvrditi odgovornost. Još više mi je zasmetalo što su djeca došla po ovakvom vremenu u školu i vraćena kući. Maksimalno ću se potruditi da saznam razlog zašto su djeca vraćena, neko mora da odgovora za ovakav propust“, ističe Aulić.

Iz škole nismo dobili odgovore na pitanja, jer direktorica Svjetlana Gajić nije odgovarala na pozive.

Banjaluka.com/ Autor: Željka Pavlović

Banjaluka.com

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here