Potpisan ugovor za nabavku vozila za KP “Park” Prnjavor

0
381

Načelnik opštine Prnjavor potpisao je danas ugovor sa firmom „Vintek“ iz Sarajeva za nabavku vozila za Komunalno preduzeće Park. Vrijednost vozila je 150.906 KM sa PDV-om.

Komunalno preduzeće „Park“ u Prnjavoru dobija novo vozilo za odvoz otpada. Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš potpisao je ugovor sa direktorom firme „Vintek“ iz Sarajeva Hijadetom Meškovićem za nabavku vozila.

“Ono što smo mi generalno imali problem sa Komunalnim preduzećem “Park” jeste zastarjela mehanizacija. Mi smo prošle godine nabavili dva vozila koja su bila polovna, sada je riječ o novom vozilu i rok za isporuku ovog vozila je 150 dana, od dana potpisivanja ugovora”, rekao je načelnik Tomaš.

Tomaš ističe da je ovo vozilo od velikog značaja za Komunalno preduzeće „Park“ kojim će biti riješeni ključni problemi pomenutog preduzeća.

“Zahvalnost moja i Fondu za zaštitu životne sredine koji su nam obezbijedili većinu sredstava od ovih koja će biti upotrebljena za kupovinu ovog specijalnog vozila i uvijeren da će ovo doprinijeti poboljšanju rada Komunalnog preduzeća “Park””, dodao je Tomaš.

Vrijednost vozila bez PDV-a iznosi 128.000 maraka, dok sa PDV-om iznosi 150.906 maraka.

TV K3

PODIJELI