Povelja zaslužnog građanina opštine Prnjavor sa zlatnim grbom Vrhovac Srđanu

0
757

Skupština opštine Prnjavor donijela je odluku da povodom 24. marta, Dana opštine, Povelja zaslužnog građanina opštine Prnjavor sa zlatnim grbom opštine bude posthumno dodijeljena Vrhovac Srđanu, za značajne rezultate i zalaganja od interesa za opštinu i širu zajednicu.

Povelja opštine Prnjavor sa zlatnim grbom opštine biće posthumno dodijeljena Šušak Urošu iz Prnjavora, za značajne rezultate i zalaganja od interesa za opštinu i širu zajednicu , dok će Povelja opštine Prnjavor sa srebrnim grbom opštine biti dodijeljena protojereju Savičić Radi iz Prnjavora, za značajne rezultate i zalaganja od interesa za opštinu i širu zajednicu.

Na svečanoj sjednici Skupštine koja će biti održana u četvrtak, 24. marta, osim povelja, biće dodijeljeno i devet pohvala, i to: Gatarić Petru iz Čikaga, za posebne zasluge u razvoju Mjesne zajednice Štrpci, Selimović Adnanu iz Prnjavora, za rezultate u radu kulturno-umjetničkih društava, značajna ostvarenja u literarnom i dramskom radu i volonterskim aktivnostima, Veber Dubravki iz Prnjavora, za postignute značajne rezultate i zalaganja od interesa za opštinu i širu zajednicu, Veselinović Bojanu iz Vršana, za poseban doprinos u očivanju prirodne okoline, Šućur Sretenu iz Kulaša, za hrabrost i odvažnost u spasavanju ljudi i imovine, Dušanić dr Marini, za nesebičan, human i primjeren rad u zdravstvu, Kalaba Radovanki iz Velike Ilove, za nesebičan, human i primjeren rad u zdravstvu, Gajić Miladinu iz Prnjavora, za značajne rezultate i zalaganja od interesa za opštinu i širu zajednicu i Topić Dariju iz Prnjavora, za značajne rezultate i zalaganja od interesa za opštinu i širu zajednicu.

Na današnjoj sjednici Skupštine opštine donesena je i odluka da rekonstruisani centralni park u Prnjavoru dobije naziv „Park – Ljubav, vjera i nada“, u skladu sa idejnim projektnim rješenjem i prijedlogom preduzeća „Mladegs – pak“ d.o.o. koje je pokrenulo inicijativu, i zajedno sa opštinom Prnjavor finansiralo rekonstrukciju parka.

Opština Prnjavor

PODIJELI