Poznati glumac objavio da se bori sa alkoholizmom

0
384
Ove nedjelje sam obilježio 40 dana u centru za liječenje od zavisnosti od alkohola i ostajem pod njegom i van bolnice rekao je glimac Ben Aflek.

Glumac je prekinuo ćutanje i oglasio se na Instagramu o svom trenutnom stanju.

“Podrška koju sam dobio od porodice, kolega i fanova znači mi više nego što mogu da kažem. Dala mi je snagu da razgovaram o svojoj bolesti sa drugima”, napisao je Ben Aflek (46). Objasnio je kako je bitka s bilo kojom zavisnošću doživotna i teška borba i da zbog toga čovjek nikad ne može biti na liječenju ili van njega.

“To je obaveza sa punim radnim vremenom. Borim se zbog sebe i svoje porodice. Tako je mnogo ljudi preko društvenih medija govorilo o svojim putovanjima kroz zavisnost. Tim ljudima želim da se zahvalim. Vaša snaga inspiriše i podržava me na načine za koje nisam mislio da su mogući”, rekao je glumac.

Dodao je kako mu pomaže to što zna da nije sam i da je morao podsjetiti sebe da ako ima problem, treba da potraži pomoć, jer je to znak hrabrosti, ne slabosti ili neuspjeha.

“Sa prihvatanjem i poniznošću, nastavljam sebi da pomažem. Zahvalan sam svima onima koji su uz mene. Nadam se da mogu da budem primjer drugima koji se bore”, napisao je Ben.

Oskarovac je na liječenje otišao 22. avgusta pošto ga je bivša supruga, glumica Dženifer Garner (46) nagovorila kad je vidjela njegove slike sa sandukom alkoholnih pića.

Aflek je bio na odvikavanju 2001, a i 2017. kada je u martu objavio da je uspješno završio liječenje.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here