Pozovite 1415 i donirajte 1 KM za rad Javne kuhinje “Obrok ljubavi”

0
578

BANJALUKA – Udruženje građana “Moziak prijateljstva” iz Banjaluke, aktiviralo je humanitarni broj telefona 1415, kako bi obezbjedili rad Javne kuhinje “Obrok ljubavi” te kako bi i dalje mogli pružati pomoć onima kojima je  najpotrebnija.

UG ” Mozaik prijateljstva ”  već 14 godina vodi Javnu kuhinju ” Obrok ljubavi” u kojoj se hrani oko 820 naših najsiromašnijih sugrađana.

Pored Javne kuhinje ovo Udruženje vodi i Dnevni boravak za stara i nemoćna lica, te u saradnji sa Centrom za socijalni rad, kroz volonterske aktivnosti ovog udruženja,  rade na resocijalizaciji mladih lica sa problemima u ponašanju, kao i sa osobama sa raznim oblicima invaliditeta.

“Kako bismo sve to postigli i na kvalitetan način pružili pomoć drugima, i sami ponekad moramo da zatražimo podršku od donatora, kako hrane tako i ostalih sredstava, jer na žalost ne nailazimo na razumijevanje kod nadležnih institucija na način kako bi to trebali. Ipak, ne odustajemo od naših ciljeva, saopšteno je za BL PORTAL iz Udruženja građana “Mozaik prijateljstva”.

Pozivom na humanitarni broj 1415 donirate 1 KM za rad Javne kuhinje “Obrok ljubavi”. Humanitarni broj biće aktivan tokom mjeseca juna 2018 godine.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here