Pretresi u Bijeljini: Policija pronašla IMPROVIZOVANU LABORATORIJU ZA DROGU i oduzela veću količinu narkotika (FOTO)

0
238

U akciji Policijske uprave Bijeljina policija je pronašla improvizovanu laboratoriju za drogu i oduzela veću količinu narkotika, potvrđeno je u policiji.

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, a po naredbi Okružnog  suda u Bijeljini obavili su pretresanje stana i drugih prostorija koje koristi  A.K. na području Bijeljine.

– Prilikom pretresanja porodične kuće policijski službenici su pronašli improvizovanu laboratoriju za proizvodnju opojne droge u kojoj je pronađeno 9,197 kilograma droge spid, 22 litra metanola, jedna veća digitalna vaga, određena količina novca, te veći broj predmeta koji se koriste za proizvodnju opojne droge spidd na kojima se nalaze tragovi opojne droge – rekla je portparol PU Bijeljina Aleksndra Marić.

U toku je kriminalistička obrada nad uhapšenim.

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, će danas uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „ Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ predati A.K. u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini.

PODIJELI