“Prijatelji” se vraćaju na male ekrane

0
201

Samo dva dana nakon što je Metju Peri objavio tvit i zaintrigirao milione fanova kultne serije “Prijatelji” prikazivane od 1995. do 2004. godine, višemjesečne spekulacije o ponovom snimanju ove hit serije na pragu su da postanu realnost.

Specijal, koji će “WarnerMedia” kuću koštati 20 miliona dolara samo da okupi kompletnu postavku glumaca iz serije, pomoći će kompaniji da pokrene novu HBO platformu na kojoj bi se emitovala serija.

“Deadline” je u četvrtak izvijestio kako su Dženifer Aniston, Korni Koks, Lisa Kudrou, Dejvid Švimer, Met Leblank i Metju Peri postigli interni dogovor sa producentskom kućom “Warner Bross” o tome da naprave jednočasovni specijal. Zvijezdama “Prijatelja” biće plaćena vrtoglava suma – svako od njih dobiće od tri do četiri miliona dolara!

Specijal je bio na pragu toga da ne bude realizovan, jer krajem prošle godine strane nisu mogle da se dogovore oko honorara.

– Postoji interesovanje sa svih strana, a ipak ne možemo da postignemo konačnicu i krenemo sa tim – rečeno je iz HBO-a: “Danas je to samo možda”.

Ova novost o navodno konačno postignutom dogovoru stigla je samo dva dana nakon što je Peri objavio na Tviteru: “Stižu velike vijesti”. Ništa dalje nije otkrivao, a ove tri riječi bile su dovoljne da fanove ponovo podignu na noge.

Interesovanje za okupljanjem “Prijatelja” nikada nije bilo veće, a za to postoje dva jaka razloga: serija je 2019. proslavila 25. godišnjicu, a Dženifer Aniston je gotovo srušila Instagram nedavnom fotografijom sa večere na kojoj je bila kompletna glumačka ekipa.

Posljednji put kada su glumci pregovarali o rimejku “Prijatelja” dogodio se 2016. godine i jedini koji je tada odbio da učestvuje u projektu bio je Peri. Izvor: Telegraf.rs

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here