PRIJEM ZA MLADE PRNJAVORSKE GLUMCE – PONOSNO PREDSTAVLJAJU NAŠ GRAD

0
728

 

Dvadesetak članova Dramske scene (na slici),koja djeluje u sastavu prnjavorskog  SKPD „Prosvjeta“ ,danas su imali prijem kod načelnika opštine Siniše Gatarića.

-Već godinama na najljepši način promovišemo naš Prnjavor, opštinu, mladost, umjetnost, stvaralaštvo… Mladi su vrijedni i uporni,s puno elana mjesecima pripremamo predstave,a brojne nagrade,koje smo osvojili potvrđuju naše vrijednosti,rekla je umjetnički rukovodilac Brankica Radonjić.

Glumci i dio tehničke ekipe,u kojoj su i Simo Đurić,Mihaela Kulena,Filip Mijić,Anđela Golić,Ana Vinčić,Viktorija Marković,Mihajlo Trivičević ,upoznali su načelnika sa svojim planovima, a većina mladih izrazila je želju da se profesionalnim posvete pozorišnim daskama.

-Ovi mladi ljudi pokazali su svojom pričom,pojavom,svojim raspoloženjem da ima budućnosti za naše društvo.Svi oni zrače jednom pozitivnom energijom i željom za stalnim napredovanjem, što je za svaku pohvalu,istakao je Gatarić i poželio članovima Dramske scene da i ubuduće na reprezentativan način predstavljaju našu opštinu.

prnjavorlive.info

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here