PRIZNANJA ZA 40 UČENIKA -FOTO GALERIJA -Sportske igre i crtanje na asfaltu

0
916

U Osnovnoj školi “Branko Ćopić” u Prnjavoru danas je, povodom obilježavanja 15. maja – Dana škole, 40 učenika dobilo priznanja za postignute rezultate tokom školske godine.
Direktor škole Rajko Aleksić kaže da su učenici aktivno učestvovali na brojnim takmičenjima od opštinskog do republičkog nivoa.

“Imamo mnogo priznanja i nagrada, a ove godine imamo i republičkog prvaka u atletici”, rekao je Aleksić.

On je naveo da su, zahvaljujući lijepom vremenu tokom dana, učenici i u Štrpcima i u centralnoj školi u gradu crtali po asfaltu, što je već preraslo u tradiciju, a održane su štafetne igre za učenike nižih razreda, kao i odbojkaška utakmica učenika starijih razreda u područnom odjeljenju u Štrpcima.

Učenici i nastavnici pripremili su prigodan kulturno-umjetnički program, a tokom dana učestvovali su i u sportskim i drugim aktivnostima.

Današnjoj svečanosti je, osim učenika, njihovih roditelja, nastavnika i drugih gostiju prisustvovao i načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš, koji je i sam nekada pohađao ovu školu.

Nastavu u Osnovnoj školi “Branko Ćopić” u Prnjavoru zajedno sa područnim odjeljenjem u Štrpcima pohađa oko 720 učenika. /kraj/ts/bb

PODIJELI