PRNJAVOR: Borci tvrde: Mektić je častan čovjek!

0
520

Povodom vijesti objavljene u Narodnim novinama od 02.04.2016. godine, pod naslovom: „Borci podnijeli prijava protiv Mektića zbog djela ratnog zločina i nedozvoljene trgovine”, Boračka organizacija opštine Prnjavor sa gnušanjem odbacuje sve navode i oštro protestuje zbog manipulacija pripadnicima boračkih kategorija.

Obzirom da Boračka organizacija opštine Prnjavor zastupa najveći broj pripadnika ove populacije, a i sam ministar Dragan Mektić je član iste, zvanično saopštavamo da rukovodstvo i nijedan organ Boračke organizacije ne stoji iza ovih navoda, a u skladu sa dosadašnjim saznanjima cijenimo sve navode kao netačne i zlonamjerne.

Posebno insistiramo da se kao izvor informacija ne smiju navoditi „pripadnici boračkih kategorija” jer to izaziva veliki revolt kod istih.

Inače, ministar Dragan Mektić je u svojoj sredini poznat kao častan borac i starješina i veliki pobornik za zaštitu ljudskih prava i sloboda.

Cijenimo da je navedeni tekst političke prirode i zahtijevamo da se boračka populacija i njeni zastupnici na ovaj način ne svrstavaju u kontekst istog, a u potpunosti podržavamo svaku borbu protiv kriminala i korupcije na svim nivoima.

ZA KRST ČASNI I SLOBODU ZLATNU!

Boračka organizacija opština Prnjavo

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here