Prnjavor: CK obilježio Nedjelju djeteta

0
304
Crveni krst opštine Prnjavor obilježio je i ove godine Nedjelju djeteta posjetom mališanima predskolske ustanove „Naša radost“ te štićenicima Dnevnog centra „Neven“.Ove godine,Nedjelja djeteta se obiljezava od 1-7 oktobra.

Mjesec oktobar je vec traadicionalno rezervisan za promociju djecijih prava-prava na život,igru,ljubav,slobodu,prijatelje,obrazovanje….Još kao mali,djeca se uče svojim pravima .

Nedjelja djeteta nas ne treba podsjecati da svojoj djeci omogućimo sve to,neko manje ,neko više-koliko je ko u mogućnosti-ali za brigu o njima i ljubav,na koju ih svakodnevno trebamo podsjecati,nije potrebno mnogo,ni vremena ni novca-Crveni krst opštine Prnjavor pronađe i vremena i novca,da svake godine posjeti i stare i mlade stanovnike nase opštine.

Obiljezavanje djecije nedjelje upriličeno  je i u Dnevnom centru „Neven“

Udruženje roditelja djece sa smetnjama u fizičkom i psihičkom razvoju „Neven“ broji 65 članova,od kojih njih 25 redovno boravi u istoimenom dnevnom centru. Za 14 oktobar ,u 13 časova,  najavljen je i drugi   jesenji humanitarni kros kojeg Neven organizuje zajedno sa AK „San“.

TVK3

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here