Prnjavor- FK “Ljubić” počeo pripreme za proljećni dio sezone (FOTO)

0
827

FK „Ljubić“ Prnjavor započeo je pripreme za predstojeći proljećni dio sezone druge lige RS. Trener kluba Nikola Zeljković prozvao je 22 igrača i najavio nekoliko pripremnih susreta kao i najvažniju utakmicu koja ih očekuje a to je polufinale Kupa RS protiv ekipe Krupe.

U prvih 15-ak februarskih dana ekipa FK „Ljubić“ Prnjavor radiće prvenstveno na formi i fizičkoj spremi igrača, izjavio je trener Nikola Zeljković.

Ekipu Ljubića očekuje i najvažniji događaj ove godine a to je utakmica polufinala Kupa RS protiv ekipe Krupe koja se igra 14. aprila u Prnjavoru.

Kapiten FK „Ljubić“ Danko Segić kaže da u klubu trenutno nema neizmirenih obaveza i da su sve dosadašnje plate isplaćene kao i da rukovodstvo čini sve napore da se treninzi i dolasci igrača odvijaju nesmetano.

Ljubić je jesenji dio sezone završio na 7. mjestu druge lige RS, nadaju se da će ispuniti zacrtani cilj i završiti među 5 prvoplasiranih ekipa. Prvotimac Stefan Grahovac smatra da su dometi ovog tima puno veći nego što to pokazuje trenutni rezultat.

U zimskom prelaznom roku stigla su i dva pojačanja i to Đorđe Rosić iz „Rudar Prijedor“  a nešto ranije Ljubić je doveo i Nebojšu Gvozdenovića iz banjalučkog „Željezničar sport tim“. Prvu utakmicu u proljećnom dijelu šampionata Ljubić će igrati 10. marta, kada će gostovati kod neugodne ekipe Dubrava.

TV K3

PODIJELI