PRNJAVOR: Ilovčani u novoj akciji – kroz za četvoro Trivalića

0
1865

U zaseoku Tešići,u Mjesnoj zajednici Velika Ilova,završeni su građevinski radovi na podizanju stambenog objekta za četveročlanu porodicu Trivalić, koja je prije četiri godine ostala bez glave porodice, Velimira koji je umro.

-Ovo je za nas veliki događaj,jer ćemo konačno preselili iz stare,odavno dotrajale kuće. Mještani su se dogovorili da mojim sinovima i meni podignu kuću,a posebno sam zahvalna vođi akcije Bogoljubu Sančaninu,načelniku opštine Siniši Gatariću, kao i svim akcijašima, rekla je ranka Trivalić.

Njeni sinovi Darko, Ninko i Vinko rade na dnevnicu, kao i Ranka, koja je za učesnike akcije i goste iz Prnjavora priredila ručak. “na ilovskom području ove godine izgrađena su tri objekta za porodice slabijeg materijalnog staja, što je istinski podvig složnih mještana. To je pravi primjer istinske hrišćanske sloge i razumijevanja za ljude u materijalnoj nevolji, istakao je načelnik Gatarić.
Ove godine na islovskom području podignute su i kuće za Ljubicu Simić i njenog sina Ljubišu, kao i za Nadu Suvajac. /R.P./

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here