PRNJAVOR-IZBORI: Promotivni skup PUP-a

0
605

Partija ujedinjenih penzionera Prnjavor, juče je u sali Doma penzionera održala promotivni skup, na kojem su predstavljeni kandidati te stranke za predstojeće izbore, a ujedno je još jednom data podrška SNSD-eovom kandidatu Darku Tomašu.

 

Ljiljana Ščepović iz Partije ujedinjenih penzionera Prnjavor, kaže da kao penzioner  na ovim izborima želi da glasa  za penzionere, zato što je sa njima zajedno lijepo i što se oni najbolje  razimiju.

“Na nama je da svoj status pokušamo malo da popravimo, ali drugi za nas skoro nisu učinili ništa. Darka Tomaša ja lično podržavam, ali i to je stav naše partije, zato što je on mlad perspektivan i do sada je pokazao da ima želju i radne navike, ali najvažnije je kada je bio načelnik da je imao razumjevanja za nas penzionere”, kaže Šćepović

Darko Tomaš, kandidat SNSD-a za načelnika opštine Prnjavor, izrazio je zahvalnost članovima PUP-a što su njega prepoznali i podržali kao kandidata za načelnika. “Ja sam im obećao da ću Prnjavor vratiti na put razvoja i put prosperiteta, jer ovo su ljudi koji su u nekom ranijem periodu radili i gradili za našu lokalnu zajednicu i moja dužnost je da sve ono što im se može pomoći i uradi.”

20160928_170943_resized_1

Tomaš je podsjetio na činjenicu da je ovoj populaciji dok je on bio načelnik izdvajano više sredstava.

prnjavorlive.info

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here