Prnjavor: Kestenijada u vrtiću “Naša radost”

0
416

Mališani dječijeg vrtića “Naša radost” Prnjavoru danas su svoje jesenje svečanosti upotpunili  Kestenijadom koja već prelazi u tradiciju ove ustanove.

“Kestenijada je zamišljena da na taj dan uživamo u druženju sa našim mališanima koji su polaznici vrtića i sa njihovim roditeljima. Mališani su se ove sedmice vrijedno pripremali za Kestenijadu sa svojim vaspitačicama” rekla nam je pedagog Ljubica Božunović.

Djeca su za ovu priliku Izradili  maske koje imaju jesenji karakter i naučili nove pjesmice koje su danas recitovali i pjevali roditeljima. Sve je bilo u duhu igre, plesa, muzike, druženja.

“Na ovaj način želim da otvorima vrata našeg vrtića i da roditeljima pokažem na koji način se radi sa djecom ali i sam trud, rad i zalaganje mališana koji vrijedno svaki dan uče i igraju se u vrtiću. Ponosni smo na naše mališane koji su veoma ozbiljno shvatili ovo druženje te su se kao veliki pripremali”  kazala je Božunović i dodala da u ovo druženje uključuju i rad najmlađih, odnosno jaslica, koji su pokazali da znaju sve ono što i veliki drugari rade.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here