PRNJAVOR: KK IPON OSVOJIO 14 MEDALJA!

0
1635

 

Karatisti KK “Ipon” Prnjavor, juče su nastupili na tradicionalnom karate kupu ,,Sava Open 2015” u Brodu, gdje je učešće uzelo 320 takmičara iz 18 klubova.

 

 

Prnjavorski karatisti osvojili su 14 medalja, od čega šest zlatnih, tri srebrene i pet bronzanih.  Kadetska muška ekipa Ipona u sastavu Trivunović Aleksandar, Blagojević Ognjen i Enes Bilanović je nepobjediva u katama i borbama već duže vrijeme, pa je tako i ovaj put nastavila uhodanom stazom šampiona okitivši se zlatom u obe discipline.

 

Da Ipon ima odličnu mlađu ekipu kadeta pokazali su Marinković Danijel, Bašić Dejan i Savić Stefan, koji su osvojili zlato u katama, ekipno.  Zlatom su se okitili još, Savić Sara u katama pojedinačno te Blagojević Ognjen i Trivunović Aleksandar u borbama, pojedinačno. Za srebreno odličje su se izborili Marinković Danijel i Bašić Dejan u borbama pojedinačno i Blagojević Ognjen u katama pojedinačno. Bronzani su bili Kitić David borbe pojedinačno, Bašić Dajana borbe i kate pojedinaačno, Savić Stefan borbe pojedinačno i Ostojić Slaven kate pojedinačno.

12116166_969717193075048_2037011548_o

Najuspješniji takmičar turnira ponovo je bio Blagojević Ognjen.

Karatisti Ipona već sledećeg vikenda će uzeti učešće na ,,Vienna Open” , te im ovim putem želimo mnogo sportske sreće.

Redakcija portala Prnjavorski.net ovom prilikom upućuje iskrene čestitke osvajačima! prnjavorski.net

PODIJELI