Prnjavor: Načelnik Tomaš organizovao prijem za najmlađe stanovnike naše opštine

0
357

Načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš, organizovao je danas prijem za roditelje povodom rođenja djeteta i tom prilikom uručio prigodne poklone.

Među njima je i Boris Radišković, otac tromjesečne Nađe,koji se ovom prilikom zahvalio na današnjem prijemu.

“Želim da se zahvalim načelniku opštine Darki Tomašu. meni je ovo prvo dijete, ali nadam se da će, ako Bog da, biti i proširenje porodice u buduće“ kaže Radišković.

Načelnik Tomaš je napomenuo da je već  petnaestak godina opština darovala porodice sa troje i više djece, a da je ovo druga godina za redom da se daruju sva djeca, odnosno bebe.“ Radi se o iznosu od 500 KM, a pripremljeni su i prigodni pokloni svim bebama i njihovim roditeljima. Moram reći da se  na inicijativu odbornika DNS-a, od prošle godine izdvajaju sredstva za ovu namjenu, tako da je ove godine planirano 130.000 KM“, ističe Tomaš, dodavši da je prošle godine rođena 241 beba koja je darovana, a da je ove godine za prva tri mjeseca rođeno 69 beba.

Načelnik je čestitao svim roditeljima na prinovi, izrazivši uvjerenje da će  na sledećem okupljanju ovog tipa biti još više beba,Marijan Popadić

PODIJELI