Skupština OO Slijepih i slabovidih Prnjavor: Protekla godina bila veoma uspješna (FOTO)

0
237

Protekla godina bila je veoma uspješna kada je u pitanju rad Organizacije slijepih i slabovidih osoba iz Prnjavora. Organizacija je raspolagala sa jednim od najvećih budžeta od svog osnivanja, a realizovani su i  brojni projekti, zaključeno je na sjednici Skupštine ovog udruženja.

Negdje oko 29.000KM je bio budžet za proteklu godinu, zajedno sa projektima. Imali smo tri izuzetno važna projekta koje smo odradili u prošloj godini i zajedno sa opštinskim budžetom došli smo do cifre od 29.000 KM, što je u prethodnih 20 godina dana rada sugurno  jedan od najboljih budžeta”, kaže Goran Vasić, predsjednik Organizacije slijepih i slabovidih osoba Prnjavor.

Vasić kaže realizovani su projekti u saradnji sa Ministarstvom zdravlja, Ujedinjenim nacijama ali i u saradnji sa načelnikom opštine Prnjavor Darkom Tomašem.

Iz lokalne zajednice kažu plan je da i u narednom periodu nastave sa aktivnostima koje će pomoći rad Organizacije slijepih i slabovidih osoba.

“Mora se priznati da opština Prnjavor ima odličnu Organizaciju slijepih i slabovidih osoba, koja je zahvaljujući njihovom predsjedniku, ali i svim članovima jako dobro organizovana. Opština Prnjavor i do sada je izdvajala sredstva za rad udruženja, a takva praksa nastaviće se i u narednom periodu”, kaže odbornik u SO Prnjavor Nebojša Todić.

Na današnjem zasijedanju Skupštine Opštinske organizacije slipih i slabovidih osoba razmatrano je devet tačaka dnevnog reda, a najviše se razgovaralo o utrošenim sredstvima za prethodnu godinu i realizovanim aktivnostima.

 

PODIJELI