PRNJAVOR: Održana šesta dječija „Kestenijada“

0
402

U Dječijem vrtiću „Naša radost“ u Prnjavoru danas je održana „Kestenijada“ kao dio programa kojim se obilježava 50 godina rada ove predškolske vaspitno – obrazovne ustanove.

Kroz neformalno druženje roditelji su imali priliku da više saznaju o načinu svakodnevnog funkcionisanja vrtića, a mališani su uz podršku vaspitača izveli prigodan program.

Direktor vrtića Slobodanka Vasić podsjetila je da je ovo šesta godina kako se u jesen ova manifestacija održava i izrazila zadovoljstvo prisustvom velikog broja roditelja sa kojima imaju dobru saradnju.

„U programu ‘Kestenijade’ učestvovalo je šest vrtićkih grupa koji su pokazali šta su naučili sa našim vaspitačima. Djeca i njihovi roditelji su uživali u igri i pjesmi, pečenom kestenju„, rekla je Vasićeva.

Ona je napomenula da će mališani zajedno sa roditeljima sutra imati i radionicu na kojoj će praviti poklone.
Među posjetiocima „Kestenijade“ bili su i članovi porodice Mitrić koji imaju dječaka u starijoj vrtićkoj grupi.

Majka Danijela kaže da je ovo i vid podrške vaspitačima za svu posvećenost u radu sa mališanima.
„Mene kao roditelja raduje izuzetno dobra saradnja sa vaspitačima tokom cijele godine. To nije samo puko čuvanje, naprotiv veoma su posvećeni djeci, brinu o njima, pripremaju ih za školu, uče ih mnogo toga što mi kao roditelji ne stignemo kada su kod kuće. Zaista samo riječi hvale za radnike ovog vrtića“, naglasila je Mitrićeva.

U Dječijem vrtiću „Naša radost“ u Prnjavoru sa područnim odjeljenjem u Donjoj Ilovi trenutno boravi 218 mališana.

Tamara Stojanović

PODIJELI