PRNJAVOR: Opozicija optužuje načelnika opštine

0
1081

Odbornik PDP-a,Brano Žunić rekao je na današnjoj konferenciji za novinare da je načelnik opštine Siniša Gatarić  u prethodne dvije godine uplatio Veterinarskoj stanici u Prnjavoru ukupno 119.000 maraka.Žunić se pozvao na rješenje republičke Komisije za sukob interesa  koja je utvrdila nezakonitost takvog postupka.

Goran Zemun,odbornik SNSD-a,pozvao je načelnika da podnese ostavku,ukazujući i na zapošljavanje još 44 radnika u opštinskoj administraciji,kao i sve izraženijoj pojavi prodaje opštinskog zemljišta,dok je odbornik Pokreta za Prnjavor,Miodrag Marjanović istakao da je prodaja opštinskog zemljišta prevršila svaku mjeru,a da se uskoro priprema i prodaja zemljišta na lokaciji sadašnjeg sjedišta Crvenog krsta.

Nezavisni odbornik Branko Šikanić rekao je da načelnik i skupštinska većina u Prnjavoru ,svojom samovoljom, podrivaju ustavno-pravni poredak u lokalnoj zajednici.

Danas se oglasio i načelnik Gatarić demantujući navode odbornika opozicije,jer za njih,kako je rekao nema nikakvog osnova. prnjavorlive.info

PODIJELI