Prnjavor: “Optima grupa” donirala računarsku opremu školi u Kokorima (FOTO)

0
257

Područna škola u Kokorima kod Prnjavora danas je dobila vrijednu donaciju računarskih kompleta. Zahvaljujući “Optima grupi” učenici sada imaju opremljen informatički kabinet.

“Optima grupa”, odnosno “Nestro grupacija” danas je ponovo pokazala svoju opredjeljenost da pozitivno utiče na razvoj društva. Zahvaljujući njima, 39 učenika područne Osnovne škole “Miloš Crnjanski” u Kokorima dobilo je 12 računarskih kompleta: monitore, kućišta, tastature, miševe, printere, zvučnike i softverske sisteme. Na čelu ovog humanog poduhvata stoji Savjet mladih specijalista Nestro grupacije.

Ovo je samo nastavak akcije društveno odgovorog poslovanja “Nestro grupacije” i “optima grupe” kao člana grupacije. Ovo je na neki način vraćanje duga zajednici u kojoj radimo i poslujemo. Nadamo se da će ova oprema pomoći ove škole i generalno školi “Miloš Crnjanski” da imaju kvalitetno obrazovanje i da imaju na čemu da obavljaju časove informatike. Akciju je proveo Savjet mladih specijalista “Nestro grupacije” i ja bih da im se zahvalim što su podržali moj prijedlog da to ovaj put bude škola u Kokorima – kaže Bojan Šikora, član Savjet mladih specijalista “Nestro grupacije”.

Zahvaljujući donaci, učenici u Kokorima sada imaju opremljen informatički kabinet.

Osnovna škola “Miloš Crnjanski” u Potočanima treća je po veličini prnjavorska osnovna škola i broji 312 učenika. Područnu školu u Kokorima pohađa 39 đaka. Ukoliko bude potrebno, dio računarske opreme, rado će posuditi i drugim područnim odjeljenjima.
– Svi znate da se nastava odvija u specijalnim uslovima i potrebna nam je takva oprema. Zahvaljujemo se “Optima grupi” što su prepoznali našu školu kako mjesto kome je trebalo da se donira ovakva oprema – kaže Svjetlana Gajić, direktor Osnovne škole “Miloš Crnjanski” Potočani.

Donacija računarske opreme školi u Kokorima je samo jedan u nizu donacija”Optima grupe”. “Nestro grupacija” je već donirala 60 kompleta računara i računarske opreme osnovnim školama u Banjaluci, Modriči i Bijeljini.

TVK3

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here