PRNJAVOR: Povezao djevojku pa je pokušao silovati

0
1599

Dvadesetdvogodišnji mladić iz Prnjavora uhapšen je zbog sumnje da je proteklog vikenda u tom gradu pokušao silovati dvije godine mlađu djevojku, saznaje Euroblic.

Ovaj slučaj, koji je uznemirio Prnjavorčane desio se 28. oktobra oko 2.20 časova na jednom od lokalnih puteva u ovom gradu. Nakon što je slučaj otkriven, mladić je odmah uhapšen, ali je poslije kriminalističke obrade pušten da se brani sa slobode.

U PU Banjaluka potvrdili su da im je prijavljen ovaj slučaj i da je u toku istraga. U prijavi je djevojka navela šta se dešavalo kobne noći.

Sve se desilo u noći između subote i nedjelje kada je ona poslije noćnog izlaska krenula kući.

-Osumnjičeni mladić ponudio se da je odveze i ona je pristala. Poslije određenog dijela puta, on je skrenuo na lokalni put. Djevojka se navodno odmah pobunila, ali on nije obraćao pažnju na to – ispričao je izvor blizak istrazi.

Nakon štu su skrenuli sa lokalnog puta, on se ubrzo zaustavio i počeo je ubjeđivati da imaju seksualni odnos.

-Djevojka je to odbijala i nije željela pristati, a on je sve više i više navaljivao na nju. Počeo joj je trgati odjeći, ali djevojka se na sve načine branila. Manijak je zatim u jednom trenutku zakoračio na mjesto suvozača gdje je ona sjedila i u tom trenutku postao je još više nasilan, navodi se u prijavi.

Prema riječima nešag sagvornika, mladić je tada pokušavao da joj na silu skine odjeću, ali ona se branila i nije mu dozvoljavala. Tokom tog naguravanja sa njim, ona ga je uspjela ogrebati po licu.

-Poslije nekog vremena shvatio je da je ne može savladati i dosutao je od svojih pokušaja da imaju seksualni odnos, odnosno da je siluje. Poslije toga odvezao je djevojku do njene kuće – priča izvor iz istrage.

Nakon što je došla kući djevojka je ispričala ocu šta joj se desilo na putu do kući i odlučili su da to to prijave policiji. Njen otac pozvao je policiju i sipričao šta se desilo njegovoj ćerki. Zatim su otišli u bolnicu u Prnjavoru, gdje su kod djevojke konstatovane lakše povrede. Ona je imala nekoliko ogrebotina po rukama i ispod pazuha- kaže izvor istrage.

Nakon toga, policija je pronašla ovog mladića i uhapsila ga. Kod njega su takođe nađene povrede. Takođe, utvrđeno je da je ovaj mladić tokom pokušaja silovanja bio pod uticajem alkohola – kaže ivzor.

On je dodao da ima još dosta da se uradi u ovom predmetu, oko saslušanja djevojke i potvrde i druge dokaze koji bi mogli pomoći u daljoj istrazi.

euroblic

PODIJELI