Ronaldo: Otpužbe za silovanje utiču na moj život!

0
449

Fudbaler Јuventusa Kristijano Ronaldo rekao je da nedavne optužbe za silovanje utiču na njegov život.

“Naravno da ova priča utiče na moj život. Imam partnerku, četvoro djece, majku u godinama, sestre, brata i porodicu sa kojom sam blizak. Da ne pominjem moju reputaciju, ja sam primjer mnogima”, rekao je Ronaldo.

Magazin Frans Fudbal objavio je opširan intrevju sa Ronaldom.

Hostesa Ketrin Majorga podnijela je prošlog mjeseca tužbu pred sudom u Nevadi, pošto tvrdi da ju je Ronaldo silovao 2009. godine u hotelskoj sobi u Las Vegasu. Policija je ponovo pokrenula istragu, a Ronaldo je negirao krivicu.

Ronaldo je nastavio da igra fudbal, a poslije tih optužbi postigao je četiri gola u četiri prvenstvene utakmice.

“Sve sam objasnio mojoj partnerki. Moj sin, Kristijano mlađi, suviše je mlad da bi to razumio. Najgore mi je zbog moje majke i mojih sestara. One su zatečene, ali su u isto vrijeme i veoma ljute. Ovo je prvi put da sam ih video u takvom stanju”, naveo je portugalski fudbaler.

On je ovog ljeta iz Real Madrida prešao u Јuventus za 112 miliona evra, što je rekord Serije A. Proveo je devet godina u Realu i postao najbolji strijelac u istoriji kluba sa 451 golom u 438 utakmica i pomogao mu da osvoji četiri titule prvaka Evrope.

“Zamislite šta znači kada vam neko kaže da ste silovatelj. Znam ko sam i znam šta sam uradio. Istina će izaći na vidjelo. Svi ti ljudi koji me kritikuju ili oni koji ovih dana izlažu javnosti moj život, koji ga pretvaraju u cirkus, svi oni će vidjeti”, rekao je Ronaldo.

On je prošlog mjeseca bio drugi, iza Luke Modrića, u izboru za najboljeg igrača svijeta u izboru Fife.

Časopis Frans Fudbal dodjeljuje Zlatnu loptu najboljem fudbaleru svijeta, 3. decembra u Parizu, a Ronaldo je među kandidatima.

“Da, mislim da zaslužujem Zlatnu loptu ove godine. Sanjam da šesti put osvojim Zlatnu loptu, a po tome bih pretekao Lionela Mesija. Ali, ja ne kontrolišem glasanje, već samo moju igru”, naveo je Kristijano

PODIJELI