PRNJAVOR-SPORT :LJUBIĆEVA „ČETVORKA“ ZA TRI STARTNA BODA

0
1096

Fudbaleri Ljubića (na slici)  pobijedili su  danas (subota) na otvaranju proljećne sezone tim Laktaša sa 4:1 (3:0).Bio je to svojevrsni  “ blic krig“ Prnjavorčana,koji su seriju golova otvorili već u 11.minutu,preko Vladimira Ančića,nastavio je Boris Žižak u 17 iz jedanaesterca,a okončao Aleksandar Žižak u 18.minutu.

Odavno se nije dogodilo da „plavi“ za sedam minuta postignu tri gola.U ranoj fazi utakmice obezbijedili su bodove,da bi u nastavku Danko Segić,u 72.minutu. postigao četvrti gol za svoj tim,a minut kasnije Laktaši su postigli počasni pogodak.

Bila je to četvrta pobjeda Ljubića u prvenstvu,čime je ekipa stigla do 18 bodova,pa se nalazi na 10.mjestu.U subotu je dobojski Željezničar savladao sastav banjalučkog BSK-a (1:0),a Mladost iz Donje Slatine remizirala je na teslićkoj „Radolinki“  (1:1),čime je i definitivno otpisala ekipu domaćeg Proletera iz trke za prvo mjesto.

Trenutni lider je Sloga iz Doboja,koja u nedjelju gostuje u Trnu.Naredno iskušenje Ljubić će,pod vođstvom  novog trenera Milorada Segića, imati naredne nedjelje u Brodu,protiv Liješća.

(prnjavorlive.info)

PODIJELI