PRNJAVOR: TOMAŠ KANDIDAT ZA NAČELNIKA – GATARIĆU SE NE ŽURI

0
1084

Saveza nezavisnih socijaldemokata Prnjavor, danas je saopštio da je na proširenoj sjednici Opštinskog odbora, odlučeno da  kandidat za načelnika te partije na predstojećim lokalnim izborima bude Darko Tomaš, aktuelni direktor Fonda zdravstvenog osiguranja RS.

darko-tomas-TVK3

U saopštenju koje je potpisao Drago Kalabić predsjednik prnjavorskog SNSD-a, navodi se da je ova odluka donesena jednoglasno.

Na drugoj strani, prnjavorski SDS još uvijek nije zvanično saopštio ko će iz ove stranke konkurisati za prvog čovjeka lokalne vlasti. U izjavi za naš portal, predsjednik OO SDS Prnjavor i aktuleni načelnik Siniša Gatarić, kaže kako njih u SDS-u ne interesuje ko će biti SNSD-ov kandidat. “Mi ćemo voditi pozitivnu kampanju, a možda je Darko Tomaš i najbolji kandidat, jer će građani moći lakše da uporede ko je šta uradio u svom mandatu”, kaže Gatarić.

Siniša Gatarić foto prnjavorski.net

Iako u lokalnim političkim krugovima Gatarić kotira kao SDS-eov kandidat za načelnika, on kaže da sa tom odlukom neće žuriti, da imaju stabilnu vlast u Prnjavoru i da će organi stranke na vrijeme izabrati najboljeg kandidata za načelnika.

prnjavorski.net

PODIJELI