PRNJAVOR: TRI NOVOZARAŽENE OSOBE, JEDNO LICE PREMINULO

0
348

U protekla 24 časa, na području opštine Prnjavor registrovana su tri novozaražena lica, a jedno lice kod koga je potvrđeno prisustvo virusa korona je preminulo.

Opštinski štab za vanredne situacije izjavljuje iskreno saučešće porodici.

Pod zdravstvenim nadzorom trenutno se nalazi 76 lica.

Od početka pandemije, na području opštine registrovano je 287 osoba zaraženih virusom korona, 235 lica je oporavljeno, dok je 10 osoba preminulo od posljedica zaraze virusom korona.

Opštinski štab za vanredne situacije apeluje na građane da budu odgovorni i poštuju epidemiološke mjere i preporuke Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske.

U skladu sa zaključkom Republičkog štaba za vanredne situacije, do 1. novembra 2020. godine ograničava se radno vrijeme ugostiteljskih objekata za ishranu i piće, od 6.00 do 22.00 časa.

Zaključkom Republičkog štaba za vanredne situacije obustavlja se vaspitno – obrazovni rad u prostorijama osnovnih i srednjih škola u Republici Srpskoj, sve sportske i druge aktivnosti školske djece i omladine koje se odvijaju u školskim objektima, radi preventivnog djelovanja i sprečavanja pojave širenja virusa korona u periodu, od 26. oktobra do 1. novembra 2020. godine.

/Opština Prnjavor/

PODIJELI