PRNjAVOR U ŠOKU ZBOG CRNE SERIJE STRADANjA: Za mesec dana petoro dece ostalo bez očeva

0
2106

Petoro Prnjavorčana za vrlo kratko vreme izgubilo život. Vuković i Đuraš poslednje žrtve tragičnih slučajeva

Još dvojica Prnjavorčana tragično su izgubila život, a iza njih je ostalo petoro dece, čime je nastavljena crna serija nakon što su nedavno i dva starca smrtno nastradala u požaru, a jedan mladić se u automobilu utopio u koritu nabujale rečice Lišnja.

Tridesetjednogodišnji Siniša Vuković sahranjen je juče na gradskom groblju u Prnjavoru, nakon što je podlegao teškim povredama zadobijenim padom sa oraha. Bio je zaposlen u ovdašnjem “Komunalcu”, a da bi prehranio petočlanu porodicu često bi se posla latio i van radnog vremena. Tako je bilo i tog kobnog dana, kada je u Karađorđevoj ulici, u centru grada, u jednom domaćinstvu kresao grane oraha.

Kako “Novosti” nezvanično saznaju, on je s motornom testerom u rukama za stablo bio privezan opasačem koji je iznenada pukao. Zlosrećni otac troje maloletne dece sa više od pet metara visine pao je glavom na beton. Iza njega su ostali supruga Miladinka, kćerka Nikolina, sinovi Danijel i Nenad.

Iz višednevne kome u banjalučkom UK centru nije se probudio 48-godišnji Željko Đuraš, vlasnika VIŽ geodetske agencije. Po njega su bile kobne povrede zadobijene pre desetak dana u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Klašnice – Prnjavor. On se nalazio za volanom “opel astre” koja se, u laktaškom naselju Boškovići, sudarila sa BMV-om kojim je upravljao Banjalučanin Lj. S. (45). Iza njega su ostali supruga Dobrila, sin Đorđe i kćerka Tamara.

NESREĆA ZA NESREĆOM

ZLOSREĆNI Željko Đuraš i Siniša Vuković su poslednje od ukupno pet žrtava tragičnih slučajeva. Krajem marta Nedo Panić (79), iz Gornjih Vijačana, bio je prva ovogodišnja žrtva u paljenju korova, a već sutradan i njegov komšija iz Šarinaca, godinu dana striji Milovan Jugović (80).

Nešto pre toga, četrdesettrogodišnji Veselko Popović, iz sela Čorle, pronađen je utopljen u svom automobilu u koritu reke Lišnje. Idući na posao, Popović se iznenada našao u talasima nabujale rečice koja se bila izlila čak i preko trase auto-puta u izgradnji, gde je radio na obezbeđenju, što ga je koštalo života.

Ninko ĐURIĆ – VEČERNJE NOVOSTI

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here