PRNJAVOR U ZNAKU BASKETA otvoren 3×3 Turnir 2019.

0
472

Trg srpskih boraca od večeras je u znaku uličnog basketa, jer je otvoren 3×3 Turnir.

Ljubiša Šikarac iz KK Mladost Prnjavor kaže da svake godine unapređjuju turir, a ove godine su najavili 80 ekipa kada se sastave mlađe katorije, Liga RS i Stelit turir,

– Turnir se igra po 3×3 pravilima, na Fibi-noj platformi, sve i jedan igrač je registrovan i sve je urađeno kako bi se ispoštovali najviši standardi, kaže Šikarac. On se zahvalio generalnom pokrovitelju firmi Leburić komerc Prnjavor , ali i brojnim privrednicima koji su podržali ovaj događaj.

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš kaže da činjenica da se ovaj košarkaški turir održava 23. put, jasno potvrđuje da je ovo  tradicija i neka vrsta simbola ljeta u Prnjavoru. Na tome se zahvalio  našem Košarkaškom klubu , jer su za ove 23 godine doveli ovaj događaj na vrhunski nivo, kaže Tomaš.

-Smatram da je ovo jedan od najkvalitetnijih turnira u cijeloj BiH.  Izražavam zadovoljstvo što će na turirnu učestvovati 80 ekipa, što potvrđuje da je ova sportska manifestacija iz godine u godinu sve bolje organizovana.

Firma Leburić komerc – Fortuma marketi je generalni pokrovitelj ovog događaja, a ljudi iz ove firme su potvrdili da su sa zadovoljstvom podržali ovakav događaj koji okuplja mlade ljude koji se bave sportom i druže na najbolji mogući način.

prnjavorski.net

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here